Sunday, June 20, 2010

apekah yang melanda diri ini?!

perasaan hari ni bercampur2..

skrg nak hurai2kan...

1. abg Z : [takpaham nape dia sepi tanpa berita..]

2. junior saya: [sgt bangga dengan dia. dia ada bila sy perlukan teman utk berbual2.. now ak takut jatuh hati dgn dia. lau ade peluang, ak nak dia tp belum tentu dia nak aku.. ak sronok bkawan ngn dia.]

3. praktikal: [sedihnye nak berpisah ngn kakak2 yg sangat memanjakan aku]

4. report: [tertekan nak siapkan report berkualiti di saat2 ketiadaan mud nih!]

bengangnye.. sayangnya... sedihnye... peningnyaa....

semua pon adaa... adehh..

Friday, June 18, 2010

cik puan safa Kembali~

*** hari ni aku jengok2 blog aku***

setelah lama xjenguk.. ak rasa macam nak bercerita.. byk giler story yg aku nak share bersama korg..

tapi... xtau nak mula dari mana..

hati tgh terluka.. fikiran tgh serabut.. takde sape2 sudi dgr masalah aku ker?!

takpelah..
~its ok~